Old Town


I lördags fick jag mig ordentligt finbesök. Mamma och pappa flög hela vägen hit till Ecuador! Blev nästan förvånad själv över min lycka att få se dem igen efter 3 veckor. Hur som helst så är de fortfarande ganska jetlaged så de innebär tidiga morgnar och även tidiga kvällar.. Som två småbarn. Haha. 

Vi bor på ett super bra hotell, det är två sovrum med vardera toaletter och dusch. Vi har ett litet kök och även ett vardagsrum. Det är som en liten lägenhet ungefär. Passar mega bra för oss fyra. 

Idag var vi i gamla stan här i Quito, verkligen en fin del av staden.  Vi fikade på ett litet café mitt på torget utanför presidentens lya. Efter det skulle vi gå och kolla på ett vax museum men det var tyvärr stängt. När i alla fall min besvikelse hade lagt sig insåg jag att jag var riktigt hungrig, så jag och Antonio tog min mor och far till ett ställe jag var på förra gången jag var här i Ecuador. Det är ett jätte mysigt och härligt ställe med glastak. När man sitter där får man en lugn och trygg känsla som sköljer över en som ungefär en sommarbris gör en varm sommardag. Det var verkligen en lyckad lunch. 

Ikväll ska vi, hela familjen, åka till Saadia och äta middag. Hoppas och tror att även middagen blir lyckad idag. 
Ciaaao

Kommentarer

Fire away something nice

Har du ett namn tro?
<- För dig som är stammis.

Din mail: (Vår lilla hemlis)

Adress till din blogg:

Surprise me!