Galapagos Del 5

 


 
 
 
 
 


 
 
 
 
(Detta inlägg publicerades den 26e Januari 2015, men kommer att ligga under 19e Oktober 2014)
För dig som inte förstår varför jag skriver så, läs texten som jag skrev på föregående inlägg.

Buenas 
Vad tyckte ni om att få se lite bilder på bloggen igen då? Jag tyckte då att det var på tiden! Som ni kanske förstår så är detta bilder ifrån den dagen vi var iväg med en båt och dök med exotiska havsdjur. Den här dagen var nog min favoritdag på Galapagos. Alla fyra var på underbart humör och allt vi såg var fantastiskt. Mamma som aldrig hade snorklat innan och har ganska så stor respekt för djupa vatten klarade det galant. Faktum är att hon var den, utav alla från vår grupp, som var sist upp ur vattnet! Hur ballt?
Snorklingsbilderna kommer i nästa inlägg. 

Efter att vi snorklat tog guiderna oss till "Tunnlarna", åhhhh så fint det var då!!  Ville aldrig lämna det stället. Fåglarna visste inte vad de skulle göra med oss, så de bestämde sig för att strunta i oss totalt. Vi, ett gäng på 15 pers fick klampa runt bäst vi ville, bara vi inte kom närmre än en meter! Under hela vistelsen på Galapagos kändes det som om jag var på öar där djuren aldrig förr mött en människa. Helt orädda. Sagolikt.

Bilden längst ner visar vår sista morgon på ön vi spenderade längst tid på, Isabella.
En underbart vacker soluppgång var det sista skådespel hon visade upp för oss innan vi åkte med båten tillbaka till Santa Cruz.
I Santa Cruz stannade vi endast över en natt för att sedan bege oss tillbaka till flygplatsen.


 

Kommentarer

Fire away something nice

Har du ett namn tro?
<- För dig som är stammis.

Din mail: (Vår lilla hemlis)

Adress till din blogg:

Surprise me!