Kärlek


Tonii & jag <3


Första dagen


Idag har vi ätit lunch på ett sushiställe och kollat runt på Scala shoppingcenter i Cumbaya. Vi var mycket morgonpigga, vaknade först kl 05:00 men vi insåg ganska snabbt att vi skulle sova liiiite till. Vi gick istället upp 07:30 och tog god tid på oss innan vi var iväg.

Just nu sitter vi hemma hos Andrea, Antonios syster. Hon har ett super mysigt litet hus som ligger granne med naturen. Utsikten är berg, kullar och grönska. Så underbart. 


Här har vi lilla Pedro, Andres docksöta lilla kille. När vi kom hit och tränade han stenhårt inför att bli nya Michael Phelps, om några år då. Ser dock lovande ut! Ps. Efter detta tog han en välförtjänt siesta :)Ecuador 2014
Hejsan hoppas!
Då äntligen har jag landat i Ecuador igen! Vilken resa.. 
Resan började kl 03:30 från Varberg med måldestination Göteborg - Landvetter. 
Denna resan fick jag göra helt själv då Antonio redan var i Ecuador sen 18dagar tillbaka. Nervöst!!
Kl 06:20 flög jag till Amsterdam och där
Fick jag vanka runt i ca 2h innan jag flög igen och denna gången mot Quito! Efter ca 11-12 timmars dreglande på min egna och en kines axel var jag framme. Då hade jag hunnit byta ut min hudnyans till säkert 3-4 gånger vitblåare än innan. Såg ut och kände mig som ett vandrande lik MEN gladare tjej fick man leta efter! Jag var och är verkligen super redo för vad Ecuador har att erbjuda :D

Jag ska försöka hålla er uppdaterade här på bloggen så ofta jag kan och hinner :) 

På bilderna ser ni lägenheten vi bor i, Antonios pappas och hans fru Saddias är det som vi fått låna nu när dom är kvar i Sverige. Den ligger i en stad utanför Quito, Cumbaya heter den :)